Stuur ons een e-mail via info@metpensioenplan.nl of bel ons op (055) 5 333 400

background

KostenPensioeninzicht

€ 150 (ex BTW)

Voor een Pensioeninzicht rekenen wij een uurtarief van € 150 ex BTW. Gemiddeld duurt een Pensioeninzicht één uur. Als de afspraak met de deelnemer niet bij ons op kantoor plaatsvindt, brengen wij aanvullend onze reistijd in rekening.

Het is praktisch om ons voor een aantal Pensioeninzichten op één dag in te plannen.

Totaalinzicht

€ 890 (ex BTW)

Hiervoor inventariseren wij de complete financiële situatie van de werknemer en maken wij een complete financiële planning. In een persoonlijk gesprek van circa 1,5 uur lichten wij dit toe en komen we met concrete aanbevelingen en adviezen. Reistijd zal aanvullend in rekening worden gebracht, tenzij de afspraak bij ons op kantoor of online plaatsvindt.

Natuurlijk bieden wij ook vervolgtrajecten aan, zoals een aanvullend gesprek of extra uitgewerkte scenario’s. Deze diensten zullen wij aanvullend, op uurbasis, in rekening brengen. Uiteraard geven wij vooraf een indicatie van de benodigde uren.

Nota

Onze nota sturen wij naar de werkgever. Of en hoe (inleveren/ niet uitbetalen vrije dag?) hij deze nota met zijn werknemer verrekent, is een zaak tussen werkgever en werknemer.

Hoe verder?

Als u geïnteresseerd bent in ons Pensioeninzicht of Totaalinzicht voor uw werknemers, kunt u ons een mail sturen met uw contactgegevens of contact met ons opnemen. Wij vertellen u dan welke stappen er genomen gaan worden.

← terug naar home
background

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.