Pensioeninzicht

Inzicht in het werkgeverspensioen en eigen cijfers

Inzicht in het werkgeverspensioen en eigen cijfers

Met uw werknemers loggen we in op hun werknemersportal en demonstreren de werking hiervan. We laten individuele, up-to-date pensioencijfers (in bruto en nettobedragen) zien, tonen de premies die iedere maand worden betaald en belegd en bespreken alle keuzemogelijkheden.

Daarnaast geven we uitleg over de rekentool in de portal, vertellen we hoe ze mutaties kunnen doorgeven en waar extra uitleg (FAQ en Pensioen123) over de pensioenregeling is te vinden. Alle in de portal aanwezige informatie komt aan bod. Natuurlijk beantwoorden we tijdens deze individuele demo (die vaak prima online kan worden gegeven) ook vragen over de pensioenregeling.

Nieuwe werknemers

Pensioeninzicht is uitermate geschikt voor nieuwe werknemers. Het geeft ze inzicht in hun nieuwe pensioen, informeert ze over waardeoverdracht en wijst ze de weg in de pensioenportal. Ze weten direct waar alles over hun pensioen is te vinden!

Voor Pensioeninzicht rekenen wij ons uurtarief van € 150 ex. Btw (in 2021). Gemiddeld duurt een Pensioeninzicht 45 minuten.

Terug naar Home

Wij staan u graag te woord als u meer van ons of onze expertise wilt weten.

Neem contact op

of bel ons op:
(055) 5 333 400