Pensioenplan in 5 stappen

In 5 stappen krijgt uw werknemer zijn complete pensioenplan

Pensioenplan in 5 stappen

In 5 stappen krijgt uw werknemer zijn complete pensioenplan

Een Pensioenplan geeft uw werknemer antwoord op al zijn pensioenvragen en biedt hem een helder beeld van zijn totale financiële situatie én mogelijkheden voor de nabije toekomst.

1. Stuur een mail

Uw werknemer stuurt een mail met naam en 06 nummer, naar info@metpensioenplan.nl. Binnen 48 uur nemen wij contact op en plannen een afspraak. Deze eerste afspraak duurt ongeveer 1 uur. Ook de partner is hierbij van harte welkom, ook bij het 2e online video-gesprek.

2. Gegevens verzamelen

We maken dit makkelijk met de Ockto app. Met deze app hoeft de werknemer niet zijn ordners in te duiken, maar deelt hij snel en veilig de meeste gegevens met ons.

3. 1e gesprek; inventariseren & leren

We controleren de verzamelde gegevens, inventariseren de wensen van uw werknemer en leggen alle relevante mogelijkheden van zijn pensioen uit. Zo weet hij wat hij allemaal heeft en wat er mogelijk is en zijn wij op de hoogte van zijn wensen.

4. 2e gesprek; presenteren & evalueren

We vertalen wat uw werknemer heeft en wenst, naar wat hij ermee kan en laten hem zien of zijn wensen financieel haalbaar zijn. In het 2e gesprek ontvangt uw werknemer zijn Pensioenplan met aandacht- en actiepunten.

5. Vervolgstappen

Met de actiepunten kan uw werknemer zelf aan de slag of als hij dat wil, helpen wij hem hierbij. Het kan hierbij gaan om het vervroegen of uitstellen van pensioen, hoog-laag of uitruil of andere zaken.


Een Pensioenplan is privé en zal nooit zonder toestemming met de werkgever worden besproken.

Terug naar Home

(055) 5 333 400