Pensioenplan in 5 stappen

In 5 stappen helderheid over jouw pensioen

Pensioenplan in 5 stappen

In 5 stappen helderheid over jouw pensioen

Goed dat je je wilt voorbereiden op de toekomst en daarbij inzicht wilt in je financiële situatie, nu je pensioen dichterbij komt. Pensioenplan geeft je antwoord op al je pensioenvragen en een helder beeld van je totale financiële situatie én mogelijkheden voor de nabije toekomst.

1. Maak een afspraak

Kies dag en tijd die jou uitkomt in onze online agenda voor het 1e gesprek van ongeveer 1,5 uur. Je partner is van harte welkom, ook bij het 2e online video-gesprek.

2. Verzamel je gegevens

We maken het je makkelijk met de Ockto app. Met deze app hoef je niet in je ordners te duiken, maar deel je snel en veilig de meeste gegevens met ons.

3. 1e gesprek; inventariseren & leren

We controleren je gegevens, inventariseren je wensen en leggen alle relevante mogelijkheden van je pensioen aan je uit. Zo weet jij wat je hebt en wij wat jij wenst.

4. 2e gesprek; presenteren & evalueren

We vertalen wat jij hebt en wenst, naar wat je ermee kunt en laten zien of je wensen haalbaar zijn. Je krijgt een Pensioenplan met aandacht-en actiepunten.

5. Vervolgstappen

Met de actiepunten kun je zelf aan de slag of als je dat wilt helpen wij je. Denk aan vervroegen of uitstellen van je pensioen, hoog-laag of uitruil of andere zaken.

Je Pensioenplan is privé en zal nooit zonder jouw toestemming met je werkgever worden besproken.

Maak direct een afspraak

Terug naar Home

Wij staan u graag te woord als u meer van ons wilt weten of onze expertise wilt inzetten.

Neem contact op

of bel ons op:
(055) 5 333 400